Over Saar

Sarah Jisca Krakauer. Saar.  Shiatsutherapeut, mensenmens, fan van gezonde voeding en student.

Ik hou van mijn gezin (met kat) en familie, vrienden, buiten zijn, de zon, hardlopen, uitgebreid koken (en eten) de magie en energie van het leven ervaren.
Als kind al was ik gefascineerd door het lichaam en wat zich daarin allemaal afspeelt. Zo gek was het dan ook niet dat ik op mijn 21e koos voor de opleiding tot shiatsutherapeut, die ik afronden in 2005, aan the Reidman International College for Integrative Medicine in Tel-Aviv.
Sindsdien ben ik mijzelf altijd blijven bijscholen en verdiepen in verschillende soorten manuele therapieën, voeding, inspanning en ontspanning.
Heb ik jaren shiatsu gegeven bij bedrijven en heb ik sinds 2015 mijn eigen praktijk. Sinds 2018 volg ik de opleiding osteopathie aan College Sutherland te Amsterdam en hoop dit jaar af te studeren. 

Het mooist aan shiatsu is voor mij is dat ik verbinding mag maken met jou via je lijf en iets in beweging zet, waardoor jij weer meer verbinding kunt maken met jezelf.
Om te ervaren wat er gebeurt in en om het lichaam van een mens vind ik fascinerend. Dankbaar dat ik hiermee mag werken en dat ik iets heb gevonden waar ik mij de rest van mijn leven in mag blijven verdiepen.

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk en help je graag verder!