Bedrijven

Ontspannen mensen presteren beter

Al ruim tien jaar lang kom ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer om shiatsu te geven. Ik zie elke keer weer wat het effect is van een (te) hoge werkdruk, stress en het vele zitten. De meeste mensen hebben spanningsklachten. Dit uit zich op verschillende manieren: hoofdpijn, pijn in de nek, schouders en rug, darmklachten, slaapproblemen, vermoeidheid noem maar op. Deze klachten hebben een grote impact om iemands functioneren en komen de concentratie en focus op de werkvloer vaak niet ten goede. Een shiatsu behandeling geeft direct ontspanning en verlichting en wordt door de medewerkers bijzonder goed gewaardeerd!

Bewust werken en leven

Shiatsu behandelingen zijn meer dan een ontspannen massage. Shiatsu maakt mensen bewust. Bewust van hun lichaam en hun leefstijl.
Waarom heeft iemand last van zijn nek of heeft hij of zij geregeld hoofdpijn? Welke keuzes maakt iemand ten aanzien van zijn of haar gezondheid? Samen kijken we waardoor klachten zijn ontstaan en wat er voor nodig is om de klacht te verhelpen.

Mijn werkwijze

Ik ga standaard uit van een behandeling van 30 minuten.
Shiatsu is altijd afgestemd op de specifieke klachten of vraag van de medewerker. Maatwerk is hierbij het toverwoord.
Waar nodig verwijs ik uiteraard door.

Ik hoor graag wat ik voor uw medewerkers kan betekenen!

Tarieven zijn op aanvraag en in overleg. Afhankelijk van geboden programma en frequentie.
Behandelingen aangeboden door de werkgever komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar